Pánské tričko s potiskem Cristiano Ronaldo - pánské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Pánské tričko s potiskem Cristiano Ronaldo - pánské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Cristiana Ronalda je dokonalou volbou pro fanoušky tohoto ikonického portugalského fotbalisty. Na přední straně trička se nachází výrazný a detailní potisk Cristiana Ronalda, který vystihuje jeho úžasné fotbalové schopnosti. Portrét Ronalda se sebevědomým výrazem obličeje a přesnými detaily jeho charakteristického účesu bude jistě upoutat pozornost každého fanouška. Je ideální pro nošení na fotbalové zápasy, utkání se přáteli nebo běžné denní nošení, kdy chcete vyjádřit svou podporu Cristianu Ronaldovi a vašemu oblíbenému fotbalovému týmu. Cristian Ronaldo je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů v historii. Jeho úžasná technika, rychlost, síla a přesnost při zakončování jej vynášejí nad konkurenci. Svou profesionální kariéru začal ve Sporting Lisabon, později přešel do klubu Manchester United a poté do Realu Madrid, kde zaznamenal nespočet gólů a získal mnoho trofejí. Toto pánské triko s potiskem Cristiana Ronalda je ideálním způsobem, jak vyjádřit svou obdiv k jeho fotbalovým schopnostem a přidat kousek jeho vášně a úspěchů do vašeho šatníku. Buďte hrdí na to, že jste fanouškem tohoto legendárního fotbalisty a ukažte svou podporu těmto stylovým a výrazným tričkům.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek