Pánské tričko s potiskem cyklistického tepu MTB

Produkt Pánské tričko s potiskem cyklistického tepu MTB z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v cyklistickém světě pánského trička s potiskem cyklistického tepu MTB! Toto skvělé triko je ideálním dárkem pro vašeho vášnivého cyklistu, který si užívá jízdu na horském kole. Je to skvělý způsob, jak ukázat jeho lásku k cyklistice a jeho odhodlání překonávat všechny překážky na cestě. Přední strana trička je zdobena výrazným obrázkem cyklistického tepu MTB, který okamžitě upoutá pozornost. Tento působivý grafický motiv zobrazuje dynamické a elegantní kluzy kola, který symbolizuje svobodu a adrenalin při jízdě po kopcích a sjezdech. Vyjadřuje vášeň a nadšení pro horskou cyklistiku. Toto triko je ideální pro každodenní tréninky, soutěže nebo relaxační výlety na kole. Jeho moderní střih a stylový design dělají z něj výjimečný kousek oblečení, který můžete nosit s hrdostí nejen na kole, ale také v běžných situacích. Darujte vašemu cyklistickému nadšenci toto originální pánské tričko s potiskem cyklistického tepu MTB a sledujte, jak se jeho tvář rozzáří radostí. Je to dárek, který dokáže spojit vášeň, styl a výkon do jednoho úžasného kousku oblečení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko několika i barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek