Pánské tričko s potiskem Deadpool pro fanoušky Marvelovek

Produkt Pánské tričko s potiskem Deadpool pro fanoušky Marvelovek z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Deadpool je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Skvělý dárek pro milovníky a fanoušky Marvelovek. Deadpool je komiksový antihrdina, který se proslavil zejména svou ironou, sarkasmem a schopností být téměř nesmrtelný. Jeho charakteristické rysy jistě každý rozpozná na vašem tričku. Deadpool je populární postava nejen mezi fanoušky komiksů, ale také mezi fanoušky her a filmem. S tímto dárkem určitě nešlápnete vedle. Triko je totiž praktický dárek, který perfektně oživí váš šatník. Pokud hledáte triko, které se perfektně hodí do školy, do práce nebo na posezení s kamarády tak toto triko je to pravé. Ukažte také svému okolí, že jste pravý fanoušek Marvelovek.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek