Pánské tričko s potiskem Dodge Challenger 1970 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Dodge Challenger 1970 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské triko s potiskem automobilu Dodge Challenger 1970 je jako vzpomínka na zlatou éru amerických muscle carů, ideální dárek pro vašeho blízkého milovníka aut na narozeniny nebo Vánoce. Jeho design je čistým pohledem na jeden z nejikoničtějších automobilů v historii. Na přední straně trička naleznete přesné zobrazení Dodge Challengera 1970, který symbolizuje sílu, rychlost a nezdolatelný styl tohoto období. Detaily, jako velký motorový prostor, dvojité světlomety a charakteristický tvar karoserie, jsou zachyceny s věrností k originálu, čímž vytvářejí pocit, že tento legendární muscle car je přímo před vámi. Triko je vyrobeno z pohodlného a kvalitního materiálu, což zaručuje příjemné nošení. Jeho střih je moderní a přizpůsobí se postavě, což zajišťuje vkusný a pohodlný vzhled. Tohoto trička může nosit při různých příležitostech – ať už při jízdě, na automobilové akci nebo při neformálním setkání s přáteli. Narozeniny a Vánoce jsou ideálním časem pro tento dárek. Toto triko je víc než jen oblečení, je to způsob, jak projevit obdiv k automobilovým klasikám a nostalgii pro minulost. Darováním tohoto trička darujete svému blízkému něco, co zesiluje krásu a sílu amerických muscle carů a umožní mu nosit tuto vášeň s sebou v každém okamžiku.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek