Pánské tričko s potiskem Ford mustang - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Ford mustang - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko s potiskem Ford Mustang je jako stvořené pro všechny, kteří milují rychlá auta a nebojí se ukázat svou vášeň i prostřednictvím oblečení. Symbolický obraz legendárního Mustangu na tričku ukazuje, že jízda autem je víc než jen způsob dopravy – je to vášeň, která se projevuje i přes stylový oděv. Ford Mustang je klasickým americkým sportovním autem, které již mnoho desetiletí činí dojem na cestách a v srdcích milovníků rychlých aut. Tento krásný kus techniky se vyrábí od roku 1964 a stále si udržuje svůj kultovní status a popularitu. Pánské tričko s potiskem Ford Mustang je ideální volbou pro každého, kdo se chce spojit s duchem této legendární značky a ukázat své nadšení pro rychlá auta. Jeho univerzální střih a kvalitní materiál zaručují pohodlí během nošení, takže můžete bez problémů ukázat svoji vášeň i na cestách. Bez ohledu na to, zda se jedná o narozeniny, Vánoce nebo jinou příležitost, toto triko bude skvělým způsobem, jak vyjádřit svou vášeň pro motorové sporty. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek