Pánské tričko s potiskem Ford Mustang - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Ford Mustang - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zažijte dávku kultury, elegance a neodolatelného výkonu s naším exkluzivním pánským tričkem s potiskem Ford Mustang. Toto triko je dokonalým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli příležitost pro všechny nadšence ikonického amerického vozidla. Na přední straně trička se nachází potisk auta Ford Mustang, který zdůrazňuje charakter a sílu auta Ford Mustang. Symbol svobody, rychlosti a sportovního ducha, Mustang je synonymem pro jízdu plnou adrenalinu. Jeho elegantní a agresivní linie, spolu s výkonným motorem, vytváří zážitek, který nezapomenete. To je to, co dělá Mustanga ikonou automobilového průmyslu a snem mnoha motoristů po celém světě. S naším tričkem s potiskem Ford Mustang si můžete být jisti, že každý detail bude výjimečný a přesně takový, jaký potřebujete. Darujte tento originální a osobní dárek pro vaše kamarády, rodinu nebo pro sebe k narozeninám nebo jiným speciálním příležitostem a nechte je cítit se stylově a pohodlně v každé situaci. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek