Pánské tričko s potiskem Ford Mustang - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Ford Mustang - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pokud hledáte skutečně speciální kousek do své šatní sbírky, toto pánské triko s potiskem legendárního automobilu Ford Mustang je tou správnou volbou. Je to víc než jen oblečení; je to umělecký projev, který vás přenese do světa síly, svobody a nekonečné vášně pro rychlost. Na přední straně tohoto trička se nachází fascinující obraz Ford Mustangu, který evokuje jeho nesmírně bohatou historii. Charakteristické světlomety, emblematický logo a dynamický profil auta jsou zachyceny s detaily, které zdůrazňují krásu a sílu tohoto legendárního vozu. Je to jakoby umělcům povedené zhmotnění vášně a inovací v automobilovém světě. Triko je vyrobeno z měkkého a kvalitního materiálu, který zajišťuje pohodlí během celého dne. Jeho střih je stylový a moderní, přizpůsobí se postavě, čímž dodává elegantní vzhled. Toto trička můžete nosit s hrdostí na různé příležitosti, ať už se jedná o relaxační jízdu, setkání s přáteli nebo dokonce na automobilové akce. Ford Mustang je symbolem svobody na silnicích, vášní pro rychlost a ikonou amerického automobilismu. Toto triko je speciální cestou, jak vyjádřit svou úctu a oddanost k této legendě. Darujte toto tričko automobilovému nadšenci nebo si ho dopřejte jako vzácný přírůstek do své sbírky. Bude to způsob, jak nosit s sebou kousek automobilové historie a krásy každý den.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek