Pánské tričko s potiskem Ford Ranger - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Ford Ranger - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nezbytnou součástí každého skutečného automobilového nadšence je obdivuhodná sada triček, která odrážejí jeho vášeň a zároveň přidávají šmrnc do jeho šatníku. Pokud hledáte ten dokonalý dárek pro obdivovatele automobilů, který zároveň odhaluje jeho lásku k ikonickému Fordu Ranger, neexistuje nic lepšího než toto pánské triko s potiskem Ford Ranger. Potisk na tomto tričku je výrazný a inspirující. Je čas ukázat světu svou vášeň a oddanost k ikonickému vozidlu. Toto pánské triko Ford Ranger vám umožní nosit s hrdostí své oblíbené auto a vyniknout ve stylu. Buďte připraveni na divoká dobrodružství a zaujměte místo v davu jako skutečný obdivovatel vozidel. Ford Ranger je ikonický pickup, který oslovuje automobilové nadšence po celém světě svojí silou, výkony a všestranností. Ford Ranger je také skvělým společníkem pro dobrodružné duše, které se rádi vydávají mimo civilizaci. Darujte tento originální a osobní dárek pro vaše kamarády, rodinu nebo pro sebe k narozeninám nebo jiným speciálním příležitostem a nechte je cítit se stylově a pohodlně v každé situaci. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek