Pánské tričko s potiskem Fotbal, pivo, láska - ideální dárek pro pivaře

Produkt Pánské tričko s potiskem Fotbal, pivo, láska - ideální dárek pro pivaře z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zažijte dokonalou kombinaci vášně a radosti s naším pánským tričkem, které spojuje lásku k fotbalu a pivu do jednoho neodolatelného designu. Toto tričko není jen o módním prohlášení, ale také o vyjádření vašich zálib a radostí v životě. Motiv fotbal-pivo, láska vytváří zábavný a energický vizuální dojem, který okamžitě přitáhne pozornost. Fotbalový míč, sklenice piva a srdce se prolínají do harmonického spojení, připomínající vám vaše oblíbené okamžiky strávené s fotbalem a dobrým pivem. Tričko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který vám poskytne maximální pohodlí během nošení. Jeho střih je moderní a univerzální, ideální pro každodenní nošení nebo pro vytvoření stylového outfitu při sledování fotbalového zápasu s přáteli nebo večerního výletu do oblíbeného pivního baru. Buďte hrdí na svou vášeň a dejte všem najevo, co vám udělá radost. S naším pánským tričkem fotbal, pivo, láska budete připraveni na vzrušující dobrodružství plná radosti, smíchu a lásky. Objednejte si ho hned teď a udělejte si radost!

Triko je k dostání v několika variantách. Pokud by jste chtěli jinou barvu trika nebo potisku, napište nám na email info@beztvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek