Pánské tričko s potiskem Golf life - tričko pro fanoušky golfu

Produkt Pánské tričko s potiskem Golf life - tričko pro fanoušky golfu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro vášnivé golfisty, kteří neustále sní o písku, slunci a nádherných golfových hřištích, představujeme naše speciální tričko s potiskem golfisty a nápisem 'Sand sun cursing. Golf Life'. Tento design je nejen módním prohlášením, ale také symbolem vašeho oddání a vášně k golfovému životu. Golfování není jen sport, je to životní styl. Od úvodního úderu na tee po poslední putt na jamce, golf nabízí neopakovatelný mix přírody, relaxace a zábavy. Je to hra, která nás spojuje s přírodou a testuje naše schopnosti a strategie. Darujte tento výjimečný kousek svému příteli, rodinnému příslušníkovi nebo dokonce sobě samému na narozeniny nebo Vánoce a nechte je cítit se jako mistři golfových hřišť. Toto triko je k dispozici v různých barevných variantách, což vám umožňuje vybrat si ten, který nejlépe vyjadřuje váš osobní styl. Kromě toho, že je to skvělý dárek, je to také praktický kousek oblečení vhodný k nošení do práce nebo na lehký den na hřišti. Je to skvělý způsob, jak projevit svou vášeň a oddanost k golfu i mimo golfové hřiště. Takže pro všechny, kteří milují golf a vědí, že golf je nejen hra, ale také životní styl, ať je toto tričko vaším věrným společníkem na cestě k novým golfovým dobrodružstvím a zážitkům.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek