Pánské tričko s potiskem Havanský pejsek - vtipné tričko

Produkt Pánské tričko s potiskem Havanský pejsek - vtipné tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyjádřete svou lásku k eleganci a krásné povahě Havanského pejska s naším jedinečným tričkem s potiskem! Pro všechny milovníky psů je toto triko nejen stylovým zjevem, ale také vyhlášením oddanosti k tomuto něžnému a laskavému plemeni. Naše detailní potisk Havanského pejska zachycuje jeho hravý výraz a radostné postavení, čímž činí toto triko neodolatelným pro každého, kdo obdivuje tuto malou, ale výjimečnou rasu. Jeho pohodlný materiál vám poskytne bezstarostné pohodlí během celého dne, ať už jste v práci nebo relaxujete s přáteli. Toto triko není jen módním výrokem, ale také skvělým dárkem pro všechny, kteří milují psy, a zejména Havanského pejska. Bez ohledu na to, zda se jedná o narozeniny nebo Vánoce, toto triko přináší radost všem, kteří ocení jeho jedinečný design a lásku k tomuto nádhernému plemeni. Jeho univerzální design znamená, že se hodí do každé příležitosti. Buďte styloví v práci nebo si užívejte neformální chvíle s kamarády. Dejte své vášni k Havanskému pejskovi prostor ve svém šatníku s naším exkluzivním tričkem, které zdůrazňuje krásu a šarm tohoto úžasného společníka.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek