Pánské tričko s potiskem Já to už mrdám - vtipné pánské tričko

Produkt Pánské tričko s potiskem Já to už mrdám - vtipné pánské tričko z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si, že jste našli to dokonalé triko, které výstižně a se smyslem pro humor vyjadřuje vaše pocity a myšlenky. Naše triko s potiskem "Já to už mrdám" je vtipným projevem vaší autenticity a zábavy, kterou přinášíte do života. Je to víc než jen tričko – je to komediální výkřik, který bude jistě vzbuzovat úsměv a smích u vás i těch, kteří vás budou pozorovat. Potisk na tričku zahrnuje jedinečné a vtipné poselství: "Já to už mrdám." Toto hravé spojení slov je určeno pro ty, kteří se nebojí vyjádřit své pocity, a to s úsměvem. Bez ohledu na to, jestli je to v reakci na stresné pracovní dny, či při relaxaci s kamarády, toto triko sdílí vaši autentickou filozofii života, že ne vždy vše jde podle plánu. Triko se skvěle hodí do různých situací. Můžete jej nosit do práce, což může vytvořit uvolněnou atmosféru a zároveň ukáže vaši schopnost nemít strach z vtipného vyjádření sebe sama. Je to také skvělá volba na posezení s kamarády, kde můžete všem přítomným připomenout, že život by se neměl brát příliš vážně. Toto vtipné triko je dostupné v různých barvách, ale potisk nejlépe vynikne na bílém či černém podkladu. Na výběr máte tedy barvu, která nejlépe vyjadřuje vaši osobnost. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je příjemný na dotek a zaručuje pohodlnost po celý den. Vyjádřete svou autenticitu, smysl pro humor a životní filozofie tímto úžasným tričkem s potiskem. "Já to už mrdám" - toto triko je víc než jen oblečení, je to výrok o vaší osobnosti a vašem přístupu k životu. Buďte autentičtí, buďte vtipní, a buďte sami sebou v tomto jedinečném kousku oblečení!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek