Pánské tričko s potiskem Jorkšírsky teriér - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Jorkšírsky teriér - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko s potiskem plemene Jorkšírsky teriér je okouzlujícím a módním vyhlášením lásky k těmto neodolatelným malým společníkům. V tomto stylovém oblečení spojíte vášeň pro módní trendy s oddaností a náklonností k jednomu z nejoblíbenějších plemen psů. Toto triko je víc než jen oděv; je to umělecký projev vášně pro Jorkšírské teriéry a zároveň skvělý způsob, jak svou lásku k nim prezentovat světu. Potisk na tričku je důkladně navržen s láskou k detailům. Zachycuje půvab a jedinečný výraz těchto malých teriérů, kteří svojí hravostí a odvahou zabírají velké místo v našich srdcích. Od jejich jemné srsti až po jejich štiplavou povahu, potisk na tričku je dojemným vyjádřením krásy tohoto plemene. Vyhotoveno na elegantním černém tričku, potisk plemenem Jorkšírský teriér vyniká kontrastem a precizním zobrazením. To dělá z tohoto trička nejen skvělý doplněk na procházky se psem, ale také stylový kousek vhodný do práce nebo na neformální posezení s kamarády. Tričko s potiskem Jorkšírského teriéra je ideálním dárkem pro milovníky psů na narozeniny nebo Vánoce. Je to něco víc než jen dárek; je to výraz pozornosti a péče, který ukazuje, že si vážíte nejen osoby, ale i její lásky ke psům. Pro ty, kteří upřednostňují jiné barvy, tričko je k dispozici v různých barevných variantách, které umožňují přizpůsobit jej osobnímu stylu. Takže bez ohledu na to, zda zvolíte klasickou černou verzi nebo jinou barvu, potisk plemenem Jorkšírský teriér vynikne svou elegancí a originalitou. Darujte svému stylu dávku roztomilé elegance. Tričko s potiskem Jorkšírského teriéra je nejen oblečením, ale i uměleckým projevem oddanosti k těmto malým psovcům, kteří nám v každém momentě přinášejí radost a štěstí.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek