Pánské tričko s potiskem Jsem kurva dobrej táta - skvělý dárek pro tatínky

Produkt Pánské tričko s potiskem Jsem kurva dobrej táta - skvělý dárek pro tatínky z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem "Jsem kurva dobrej táta" je nezaměnitelným výrazem humoru a sebevědomí. Toto vtipné triko je přesně to, co potřebujete, abyste všem kolem sebe ukázali, že jste skutečným šampionem a zábavným duchem. Potisk "Jsem kurva dobrej táta" nezůstane nezpozorován. Toto hravé a nevyvrátitelné prohlášení přinese úsměv na tvář vám i všem kolem vás. Je to víc než jen tričko, je to výraz vaší sebejistoty a schopnosti neseriózně a vtipně se podívat na vlastní úspěchy v roli otce. Je to triko, které se nehádá s tím, že otcovství musí být vždy vážné. Kromě svého vtipného vzezření je toto triko i pohodlné na nošení. Je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který poskytuje měkký dotek a skvělý pocit na pokožce. Jeho přesný střih zajišťuje pohodlnost po celý den. Protože být dobrým tatínkem není jen o úsilí, ale io vtipném přístupu k věcem. Toto triko je nejen výrazem vašeho specifického pocitu pro humor, ale také skvělým dárkovým nápadem. Je to ideální dárek pro tatínky na jejich narozeniny nebo na Vánoce. Vaši blízcí otcové budou rozhodně ocenit toto vtipné a osobní dárkové gesto, které ukazuje, že rozuměte jejich jedinečnému stylu otcovství.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek