Pánské tričko s potiskem kapely Metallica - parádní tričko s potiskem nejznámější hudební skupiny Metallica.

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem kapely Metallica - parádní tričko s potiskem nejznámější hudební skupiny Metallica. z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské triko s potiskem legendární heavymetalové skupiny Metallica! Toto tričko je absolutním snem každého fanouška této ikonické kapely. S jeho kvalitním materiálem a precizním zpracováním je vhodné jak pro každodenní nošení, tak i pro koncertní večery plné energie. Je to dokonalý způsob, jak vyjádřit svou vášeň pro metalovou hudbu a ukázat světu, jak moc si ceníte tuto legendární skupinu. Tento pánský kousek obohatí váš šatník o stylový prvek, který nejenže oslní vaše přátele, ale také vám poskytne pohodlí po celý den. Bez ohledu na to, jestli se vydáte na koncert, setkání s přáteli nebo jen chcete vyzdvihnout svůj jedinečný hudební vkus, toto triko je tím správným doplňkem. Přiveďte na svět svou vnitřní rockovou duši a vychutnejte si nekonečnou sílu hudby s pánským trikem Metallica. Buďte jedním z mála, kdo může nosit s hrdostí známé logo této skupiny a ukázat světu, že rocková legenda žije navždy!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a určitě se domluvíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek