Pánské tričko s potiskem Kevin De Bruyne - pánské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Pánské tričko s potiskem Kevin De Bruyne - pánské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Překvapte fotbalové nadšence ve svém životě tímto úžasným tričkem, které slaví jednoho z nejkreativnějších fotbalových géniů - Kevina De Bruynea! Toto triko není jen o stylu, je to výraz obdivu vůči tomuto mistrovi hry s míčem a inspirace pro všechny, kteří milují fotbal. Na přední straně tohoto trička najdete působivý potisk Kevina De Bruynea, v momentě, kdy přemýšlí nad další geniální přihrávkou nebo střeleckým pokusem. Jeho charakteristický výraz a pohled plný koncentrace jsou zaznamenány v realistickém potisku, což dodává tomuto tričku autenticitu a půvab. Pro fanoušky fotbalu je to jako malý kousek hřiště, který mohou nosit s sebou všude. Toto triko je nejen smyslnou lahůdkou, ale také pohodlným kouskem oblečení. Jeho kvalitní materiál zajišťuje pohodlí po celý den a umožňuje pokožce dýchat. Je to perfektní oděv pro tréninky, zápasy nebo jen každodenní aktivity. A co je nejlepší, je to skvělý dárek pro fotbalisty a fanoušky, ať už na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou speciální příležitost. Dejte svým blízkým dárek, který je přiblíží k jednomu z nejúžasnějších fotbalových talentů současnosti. Toto triko není jen o oblečení, je to o sdílení vášně, respektu a kreativity pro fotbal. Nechte Kevina De Bruynea přinést inspiraci a fotbalový duch přímo do šatníku vašich blízkých!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek