Pánské tričko s potiskem Knírač - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Knírač - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa neodolatelné šarmantnosti a oddanosti s tímto stylovým tričkem s potiskem Knírače - pro všechny vášnivé milovníky tohoto jedinečného plemene je toto triko nejen módním doplňkem, ale také výrazem lásky k tomuto nádhernému psímu společníkovi. Ať už máte na mysli oslavy narozenin nebo Vánoc, nebo prostě hledáte způsob, jak osvěžit svůj šatník, toto triko je skvělým dárkem pro každou příležitost. Potisk s Kníračem na tomto tričku je umělcem vypracován s důrazem na detaily, aby zachytila esenci tohoto zlatého plemene. Jejich charakteristický výraz, výrazné oči a sehraná postava jsou pečlivě vystínovány na tričku, čímž vzniká neodolatelný obraz, který okamžitě přitáhne pozornost a ohromí každého, kdo vás potká. A ne jen to. Toto triko není jen o vzhledu, ale také o pohodlí. Jeho příjemný materiál a pohodlný střih jej činí ideálním pro každodenní nošení. Ať už jdete do práce, setkáváte se s přáteli nebo jen relaxujete s rodinou, toto triko je tou správnou volbou pro každou příležitost. Jak barevná paleta, tak si můžete vybrat z široké škály možností. Bez ohledu na to, zda upřednostňujete klasickou bílou, elegantní černou nebo jinou barvu, toto triko vždy vynikne. Výrazně oslavte váš vztah k Knírači tímto jedinečným a stylovým tričkem. Objednejte si jej ještě dnes a prezentujte svou lásku k tomuto půvabnému plemeni s hrdostí a stylem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek