Pánské tričko s potiskem krokodýla

Produkt Pánské tričko s potiskem krokodýla z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám toto pánské triko s potiskem krokodýla, které je skutečným šperkem ve světě mužské módy. Jeho realistický a do detailu provedený potisk vám umožní nosit tuto ikonickou a silnou tvorbu přírody na své kůži. Každý detail, od šupin až po hrozivý výraz v očích krokodýla, je zachycen s takovou přesností, že byste si mohli myslet, že krokodýl je opravdovým společníkem na vašem tričku. Toto triko není jen o módě, je to manifest síly a odhodlání. Krokodýl symbolizuje odolnost a vytrvalost, a toto triko je pro vás příležitostí vyjádřit svou osobnost. Darujte jej sami sobě na narozeniny nebo Vánoce a nechte ho připomenout vám, že jste silný a odvážný muž, který neustupuje před žádnými výzvami. Toto triko v černé barvě dělá dojem na první pohled. Je to elegantní a univerzální volba, která se hodí jak do práce, tak pro volný čas. Buďte středem pozornosti v kanceláři, nebo na setkání s přáteli, kde vaše osobnost a váš styl budou jasnými hvězdami večera. Krokodýl na vašem tričku je víc než jen obraz, je to zvýšená sebedůvěra a odhodlání, které můžete cítit při každém kroku. Přeneste sílu krokodýla do svého života a buďte připraveni čelit jakýmkoli výzvám, které vám přinese. To není jen triko, je to výzva. Buďte odvážní, buďte silný a nechte svět vidět, kdo jste.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek