Pánské tričko s potiskem Labrador - vtipné tričko

Produkt Pánské tričko s potiskem Labrador - vtipné tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oslovte své srdce milovníka psů s naším nádherným tričkem s potiskem Labradora! Pro všechny, kteří mají rádi toto nesmírně populární a laskavé plemeno, je toto triko nejen stylovým oblečením, ale také prohlášením vášně k jednomu z nejúžasnějších společníků na světě. Labradoři, s jejich věrným pohledem a bezpodmínečnou oddaností, dominují na tomto potisku, čímž činí toto triko neodolatelným pro každého, kdo ocení jejich laskavou povahu. Jeho pohodlný materiál zajistí bezstarostný komfort během celého dne, ať už jste v práci nebo trávíte čas s přáteli. Toto triko není jen módním výrokem, ale také výjimečným dárkem pro všechny, kteří milují psy, a obzvláště Labradory. Bez ohledu na to, zda se jedná o narozeniny nebo Vánoce, toto triko přináší radost a štěstí každému, kdo se raduje z blízkosti těchto úžasných čtyřnohých přátel. Jeho univerzální design znamená, že se hodí do každé příležitosti. Buďte styloví v práci nebo si užívejte příjemné chvíle s kamarády. Dejte své lásce prostor ve svém šatníku s tímto exkluzivním tričkem, které zdůrazňuje krásu a neskutečný charakter tohoto milého společníka.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek