Pánské tričko s potiskem Maďarský ohař - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Maďarský ohař - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko s potiskem plemene Maďarský ohař je víc než jen oblečení; je to výraz vášně pro tyto nádherné a temperamentní psy, kteří svým půvabem a inteligencí oslovují milovníky psů po celém světě. Toto triko je spojením stylu a oddanosti, ideálním dárkem pro každého, kdo ocení krásu a charakter tohoto plemene. Potisk na tričku je umělcem zachycen s přesností a láskou k detailům. Maďarský ohař, známý svou energií a přátelským chováním, je zachycen v pohybu a výrazu, který odráží jejich oddanost svým majitelům. Každý chlup, každý výraz očí je detailně vystižen, což činí z tohoto trička jedinečný kousek. Vyhotoveno na elegantním černém tričku, potisk plemenem Maďarský ohař vyniká kontrastem a výrazným zobrazením. Je to víc než jen módním doplňkem; je to vyhlášení lásky k plemenům psů a zároveň praktický a stylový doplněk pro každou příležitost. Tričko není určeno pouze k nošení na procházky se psem, ale také na práci nebo na neformální setkání s kamarády. Představuje spojení stylu a vášně pro plemena psů, a proto je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo má rád tyto živé a nádherné společníky. Pro ty, kteří preferují jiné barvy, triko je k dispozici v různých barevných variantách. Bez ohledu na výběr barvy potisk plemenem Maďarský ohař vynikne svojí elegancí a výrazným zobrazením. Dejte svému stylu dávku maďarského půvabu a temperamentu. Darujte tričko s potiskem Maďarského ohařů jako výjimečný dárek pro každého milovníka psů, který si váží jejich jedinečného charakteru a nádherného vzhledu. To není jen tričko, je to umělecký projev vášně pro tyto úžasné společníky.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek