Pánské tričko s potiskem Mercedes AMG 190E EVO - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Mercedes AMG 190E EVO - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Mercedes AMG 190E EVO je skvělou volbou pro milovníky aut a fanoušky automobilového průmyslu. Tričko s potiskem Mercedes AMG 190E EVO může být skvělým dárkem pro každého milovníka aut a zejména fanouška značky Mercedes Benz. Mercedes AMG 190E EVO je kultovní automobil z 80. let, který byl vylepšen a upraven pro motoristické soutěže. Auto se stalo jedním z nejúspěšnějším vozidlem v historii DTM. Toto tričko dokáže skvěle vyjádřit váš zájem o svět automobilů. Pokud hledáte skvělý způsob jak vyjádřit svoji vášeň pro automobilový průmysl, tak toto triko s potiskem Mercedes AMG 190E EVO může být správnou volbou pro vás. Pánské tričko se perfektně hodí pro každodenní nošení a hodí se do neformálního prostředí jako například na přátelská setkání, pro volný čas nebo na rodinné oslavy. Další výhodou pánského trička je, že je velmi univerzální a může být kombinováno s různými kousky oblečení. Pokud hledáte zajímavé, stylové a pohodlné tričko, tak toto triko je tou správnou volbou.

Potisk vyniká svojí kvalitou a precizním zpracováním, takže pánské tričko bude vypadat skvěle na kterékoli barevné variantě trička. Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek