Pánské tričko s potiskem Mini Cooper - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Mini Cooper - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko s potiskem automobilu Mini Cooper je víc než jen dárek – je to kousek stylu a nostalgie, který můžete nosit so sebou na každém kroku. Je to výjimečný způsob, jak přenést lásku k jednomu z nejikoničtějších aut do vašeho šatníku a životního stylu. Na tomto tričku najdete nádherný potisk Mini Cooper, tenký a elegantní, přesně tak, jako tohle malé auto. Jeho charakteristické zaoblené tvary a jednoduchý, ale oku lahodící linie jsou zachyceny s detailní péčí. Tento potisk vám připomene jízdu po úzkých uličkách a větrací vlny, které se za vámi vytvářejí, když v něm sedíte. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který se měkce dotýká vaší pokožky a zajišťuje pohodlné nošení. Jeho neutrální barva je dokonalým pozadím pro vyniknout potisku auta Mini Cooper. Krátký rukáv a moderní střih trička z něj dělají všestranný kousek, který můžete nosit nejen při řízení, ale také při každodenních aktivitách. Mini Cooper je víc než jen auto – je to ikona stylu, reprezentující eleganci a výjimečnost v kompaktním provedení. Toto triko je způsob, jak vyjádřit svou fascinaci historií a designem tohoto auta. Je vhodným dárkem pro milovníky automobilů, pro všechny, kdo si uvědomují, že velikost není všechno, a že jednoduchost a půvab jsou často největším lákadlem. Darujte toto triko na narozeniny nebo Vánoce a dopřejte svému blízkému nebo příteli něco, co pro něj znamená víc než jen oblečení. Darujete mu vzpomínku na nezapomenutelné jízdy a veškerou zábavu spojenou s automobilem Mini Cooper. Budete mu tím darovat něco, co se stane součástí jeho stylu a osobnosti.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek