Pánské tričko s potiskem Mitsubishi Lancer evo - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Mitsubishi Lancer evo - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem automobilu Mitsubishi Lancer Evo je určeno pro všechny nadšence motorových sportů, kteří se nebojí projevit svou vášeň na první pohled. Na přední straně tohoto trička je skvělý potisk auta Mitsubishi Lancer Evo, které symbolizuje špičkový výkon, inovace a adrenalin, které jsou s tímto vozidlem spojeny. Lancer Evo je dlouhodobě známý svou bezkonkurenční technologií, pohon všech kol a agresivním sportovním designem, jehož cílem je přinést nezapomenutelný zážitek při každé jízdě. Naše triko s potiskem auta Mitsubishi Lancer Evo je víc než jen kus oblečení. Je to způsob, jak vyjádřit váš osobní styl, vašeho ducha dobrodružství a nadšení pro motorové sporty. Jeho design vám umožní vyniknout v množství a připomínat ostatním váš zánět pro výjimečná auta. V každé situaci vám umožníte vypadat stylově a elegantně. Darujte tento originální a osobní dárek pro vaše kamarády, rodinu nebo pro sebe k narozeninám nebo jiným speciálním příležitostem a nechte je cítit se stylově a pohodlně v každé situaci. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek