Pánské tričko s potiskem Mops - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Mops - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa neodolatelného šarmu a hravosti s naším exkluzivním tričkem s potiskem Mopse! Toto triko není jen o módě, je to výkřik lásky k jednomu z nejrozkošnějších plemen psů na světě. Pokud jste milovníkem psů a mops je váš oblíbený společník, toto triko je pro vás stvořeno. Potisk Mopse na tomto tričku je malým uměleckým dílem samým o sobě. Každý detail, od roztomilých záhybů na tváři až po malé kníračky, je věrným odrazem charakteru tohoto půvabného plemene. A abyste mohli vyjádřit svoji osobní stylovou stopu, tričko je k dispozici v široké škále barev, od klasického bílého a černého po veselé a výrazné odstíny. Praktičnost tohoto trička sahá za hranice jeho nádherného designu. Ať už se chystáte ke klidnému posezení s přáteli nebo do práce, toto triko je ideálním společníkem. Jeho pohodlný materiál a kvalitní zpracování zajišťují pohodlí po celý den. Hledáte dokonalý dárek pro vašeho přítele milovníka psů? Toto triko je přesně to, co potřebujete. Nechte je výrazně vyjádřit svoji lásku k mopsům a vytvořit si vlastní styl s tímto jedinečným kouskem. Ať už na narozeniny nebo Vánoce, toto triko je tou správnou volbou pro každého, kdo ocení krásu a hravost mopsího půvabu. Připojte se k mnoha fanouškům psů a slavte svou nespornou lásku k Mopsům s tímto nádherným tričkem, které přidává špetku radosti a humoru do vašeho každodenního stylu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek