Pánské tričko s potiskem Neymar - pánské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Pánské tričko s potiskem Neymar - pánské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Neymara je ideální volbou pro fanoušky tohoto talentovaného brazilského fotbalisty. Na přední straně trička se nachází barevný a detailní potisk Neymara, který vyjadřuje jeho výjimečné fotbalové schopnosti. Portrét Neymara s expresivním výrazem obličeje a přesnými detaily jeho známých vlasů přitáhne oko každého fanouška. Neymar, celým jménem Neymar da Silva Santos Junior, je jedním z nejvýznamnějších a nejtalentovanějších fotbalistů současnosti. Svou profesionální kariéru zahájil v brazilském klubu Santos FC, kde si rychle získal pověst jednoho z nejlepších mladých talentů v Brazílii. Je považován za jednoho z největších fotbalových talentů generace a jeho vliv na fotbalový svět je obrovský. Toto pánské triko je ideální pro nošení na fotbalové zápasy, utkání se přáteli nebo jen na běžné denní nošení, kdy chcete vyjádřit svou podporu Neymarovi a vašemu oblíbenému fotbalovému týmu. S tímto tričkem budete vždy hrdí na to, že jste fanoušek jednoho z nejtalentovanějších hráčů současnosti. Pokud hledáte originální dárek pro sportovní nadšence na narozeniny, Vánoce nebo jinou speciální příležitost, tričko s potiskem Neymara je vynikající volbou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek