Pánské tričko s potiskem Nissan Advan GTR - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Nissan Advan GTR - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oslovte vašeho obdarovaného automobilovým stylem s tímto pánským tričkem s potiskem automobilu Nissan Advan GTR. Je to skvělý dárek na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou příležitost pro fanoušky rychlých a sportovních aut. Tato ikonická japonská sportovní mašina je symbolem výkonu, elegance a technického inženýrství, a nyní může být také součástí šatníku vašeho blízkého. Potisk s dokonalými detaily zachycuje sílu Nissan Advan GTR a jeho charakteristický vzhled. Toto triko je ideálním dárkem pro každého nadšence rychlých aut a automobilového designu. Budete v něm vypadat stylově na jakékoli akci, ať už jde o autosalon, autovýstavu nebo jen běžné stretko se známými. Je to také výborný způsob, jak vyjádřit svou lásku k Nissan Advan GTR a ukázat svou motoristickou vášeň. Potěšte vašeho blízkého na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou příležitost těmto exkluzivním dárkům. Pánské triko s potiskem automobilu Nissan Advan GTR je skutečným překvapením a zanechá nezapomenutelný dojem. Dejte mu šanci vyjádřit svou vášeň a lásku k rychlosti s elegancí a stylem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek