Pánské tričko s potiskem Nissan Gojira R34 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Nissan Gojira R34 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Nissan Gojira R34 je exkluzivním a působivým kouskem oblečení pro nadšence automobilové kultury a obzvláště pro fanoušky legendárního japonského sportovního auta Nissan Skyline R34, který je znám také pod přezdívkou "Gojira". Toto triko je navrženo pro ty, kteří mají vášeň pro rychlá auta, precizní techniku a unikátní design. Jednou z hlavních výhod tohoto trička je jeho potisk s obrázkem Nissan Gojira R34 na přední straně. Tento obrázek je pečlivě zpracován a zachycuje každý detail tohoto kultovního vozidla. Nissan Skyline R34 je znázorněn ve své majestátnosti, připravený zvládnout cestu či závod. Jeho charakteristický tvar a agresivní vzhled jsou výrazně vyjádřeny v potisku, což dodává tričku unikátní a nezaměnitelný styl. Díky svému výraznému designu je toto triko ideálním oblečením nejen pro každodenní použití, ale také pro speciální příležitosti, jako jsou autosalony, autoslavnosti nebo automobilové srazy. Jeho potisk s Nissanem Gojira R34 vám umožňuje vyjádřit vaši vášeň pro automobilový design a rychlá auta, a to už na první pohled. Kromě svého vzhledu je toto triko také skvělým způsobem, jak se připojit k silné a vášnivé komunitě fanoušků Nissanu Skyline R34. Pánské tričko s potiskem Nissan Gojira R34 je dokonalým dárkem pro jakoukoli příležitost, včetně narozenin nebo výročí. Jeho jedinečný design a spojení s kultovním autem Nissan Skyline R34 Gojira jistě potěší každého nadšence automobilů a sportovních vozů.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek