Pánské tričko s potiskem Nissan GTR R35 Back - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Nissan GTR R35 Back - tričko pro milovníky aut z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Nissan GTR35 Back je výrazným a stylovým oblečením pro nadšence automobilové kultury a obzvlášť fanoušky legendárního japonského sportovního auta Nissan GTR35. Toto triko je určeno pro ty, kteří mají vášeň pro rychlá auta, precizní techniku a moderní design. Jednou z hlavních výhod tohoto trička je jeho potisk s obrázkem Nissan GTR35 na přední straně. Potisk je důkladně zpracován a zachycuje každý detail tohoto ikonického vozidla. Automobil Nissan GTR35 Back je zobrazen v celém svém lesku a eleganci, vytvářejíc dojem, že se právě pohybuje rychlostí blesku. Vzhled auta je dokonale zachycen a výrazně vystupuje na tmavém pozadí trička. Díky svému výraznému designu je toto triko skvělým oblečením pro každodenní použití, ale také pro speciální příležitosti, jako jsou autosalony, autoslavnosti nebo automobilové srazy. Jeho potisk s Nissanem GTR35 vám umožňuje vyjádřit vaši vášeň pro automobilový design a rychlá auta, a to i bez toho, abyste museli mluvit jediné slovo. Kromě svého vzhledu je toto triko také skvělým způsobem, jak se spojit s komunitou fanoušků Nissanu GTR35. Když budete nosit toto triko, můžete se cítit součástí této vášnivé a nadšené komunity, která je známá svou láskou k rychlým autům a sportovním automobilům.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek