Pánské tričko s potiskem Paulo Dybala - pánské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Pánské tričko s potiskem Paulo Dybala - pánské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte na virtuální fotbalovou scénu s tímto úchvatným pánským tričkem zdobeným portrétem jednoho z nejkreativnějších fotbalových géniů - Paulo Dybalem! Toto triko není jen o módě, je to výraz úcty vůči tomuto fotbalovému hrdinovi a dárek, který jistě potěší srdce každého vášnivého fotbalového fanouška. Na přední straně tohoto trička se ocitnete tváří v tvář fascinujícímu portrétu Paula Dybaly, v momentě, kdy se připravuje na další ohromující tah na hřišti. Jeho sebevědomý výraz a výrazný styl jsou zachyceny v realistickém potisku, což tomuto tričku přidává autenticitu a vkusný nádech. Pro fanoušky fotbalu je to jakoby malý pohled na to, jak se tvoří legendární momenty na hřišti. Toto triko je nejen vizuálním zážitkem, ale také pohodlným kouskem oblečení. Jeho kvalitní materiál zajišťuje pohodlí po celý den a umožňuje pokožce dýchat. Je to ideální oděv pro volný čas, společenské akce nebo jen každodenní aktivity. A co je famózní, je to skvělý dárek pro vášnivé fanoušky fotbalu, ať už na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou významnou příležitost. Potěšte vaše blízké dárkem, který je přiblíží k jednomu z nejkreativnějších fotbalových talentů dnešní doby. Toto triko není jen o nošení, je to o sdílení vášně, obdivu a fotbalové energie. Nechte Paula Dybalu přinést inspiraci a fotbalový duch přímo do jejich šatníku! Skvělý dárek na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou výjimečnou příležitost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek