Pánské tričko s potiskem plemene Anglický špringršpaněl s volitelným jménem

Produkt Pánské tričko s potiskem plemene Anglický špringršpaněl s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko můžeš koupit ve verzi se jménem pejska nebo bez jména. Pokud chceš doplnit jméno, napiš nám jej do poznámky. Triko se jménem je pak o 50 Kč dražší. Pozor trička s vlastním jménem nelze vyměnit nebo vrátit.

Oživte svůj styl s naším stylovým tričkem s potiskem plemene Anglický špringršpaněl! Pro milovníky psů je toto triko ideálním způsobem, jak vyjádřit vaši lásku k tomuto nádhernému plemeni. Je to také skvělý dárek na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo obdivuje eleganci a šarm. Anglický špringršpaněl je plemeno známé svou krásnou srstí, veselou povahou a oddaností svým majitelům. Tito psi jsou známí svou přátelskou a laskavou povahou, což je činí vynikajícími společníky pro rodiny i jednotlivce. Jsou také velmi inteligentní a snadno cvičitelní, což z nich činí vynikající společníky pro různé aktivity a sporty. Naše triko obsahuje kolekci ručně kreslených anglických kokršpanělů v neonových barvách, což dodává vašemu stylu zábavný a výrazný nádech. Jeho potisk bude vynikat zejména na bílém, modrém nebo černém pozadí, takže si můžete vybrat barvu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu. Oslovte svého miláčka s tímto jedinečným tričkem a slavte jedinečnou krásu plemene Anglický špringršpaněl!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek