Pánské tričko s potiskem plemene Francouzský buldoček s volitelným jménem

Produkt Pánské tričko s potiskem plemene Francouzský buldoček s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko můžeš koupit ve verzi se jménem pejska nebo bez jména. Pokud chceš doplnit jméno, napiš nám jej do poznámky. Triko se jménem je pak o 50 Kč dražší. Pozor trička s vlastním jménem nelze vyměnit nebo vrátit.

Zažijte stylový zážitek se naším exkluzivním tričkem zdobeným portrétem francouzského buldočka! Toto triko není jen oblečením, je to umělecký projev vašeho oddání k tomuto nádhernému plemeni. Naše triko s francouzským buldočkem je skvělým způsobem, jak vyjádřit vaši lásku k tomuto svůdnému a šarmantnímu plemeni. Kromě toho je ideálním dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo ocení eleganci a osobitost tohoto speciálního psa. Toto triko je součástí naší stylové kolekce ručně kreslených potisků, které jsou navrženy tak, aby přidávaly vašemu vzhledu šmrnc. V neonových barvách přinese do vašeho šatníku osvěžující dávku barvy a originality. Vyberte si naše triko s francouzským buldočkem a nechte svět vidět vaši lásku k tomuto úžasnému plemeni ve stylu a s elegancí!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek