Pánské tričko s potiskem plemene Lapinkoira - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem plemene Lapinkoira - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v tajemném světě Lapinkoire - plemene plného lásky, věrnosti a odvahy. Uprostřed tohoto trička se nachází kulatý motiv se zobrazením plemene Lapinkoire, který pohledem přímo vtrhne do vaší duše. Lapinkoire je strážcem srdce, věrným společníkem a pastýřem vaší duše. Jeho bystrý duch a neochvějná loajalita jsou vyzvednuty na tomto působivém tričku, které je oslavou přírody a krásy, jako je Lapinkoire. Oblečte si toto triko a nechte, aby se váš duch připojil k srdci Lapinkoire. Společně se vydejte na dobrodružství, kde znáte hlubiny lásky mezi člověkem a jeho nejlepším přítelem. Nezáleží na tom, jestli hledáte dárek na narozeniny nebo Vánoce, toto triko bude jednoznačně ohromujícím překvapením pro každého, kdo miluje psy a obzvláště Lapinkoira. Ať už si vyberete černé, modré nebo zelené tričko s potiskem Lapinkoira, výsledek bude ohromující a zaujme každého, kdo miluje psy a obzvlášť toto nádherné plemeno. Když se vypravíte na procházku se svým čtyřnohým přítelem, tričko s potiskem Lapinkoira vám umožní slavit vašeho miláčka, a zároveň vám poskytne pohodlný a vzdušný materiál, který bude ideální pro aktivní aktivity na čerstvém vzduchu. Jeho barevný potisk s plemene Lapinkoira dodá vaší procházce speciální nádech a přivolá úsměv na tvářích kolemjdoucích.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko několika i barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek