Pánské tričko s potiskem Porsche 911 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Porsche 911 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko se skvostným potiskem automobilu Porsche 911 je mnohem víc než jen dárek – je to zhmotnění vášně pro rychlost, luxus a design. Je to kousek, který přenáší celý kult a historii tohoto kultovního vozu do vašeho každodenního života a stylu. Na hrudi tohoto trička naleznete realistický potisk Porsche 911, zaznamenávající jeho elegantní křivky, sportovní charakter a technologickou výjimečnost. Tento potisk je jakoby okno do světa s rychlostí a elegancí. Každý detail, od charakteristických kulatých světel až po dynamický profil, je zachycen s precizností a vášní. Materiál trička je kvalitní a pohodlný, dotýká se jemně pokožky a poskytuje maximální pohodlí. Jeho neutrální barva vytváří dokonalý kontrast k výraznému potisku automobilu Porsche 911. Střih je moderní, s krátkým rukávem, což jej činí výborným doplňkem pro každý den. Porsche 911 není jen auto, je to symfonie výkonu a krásy, která oslovuje automobilové nadšence po celém světě. Toto triko s potiskem je projevem vášně pro tento značkový vůz. Je vhodným dárkem pro každého, kdo ocení genialitu designu, preciznost výroby a nezaměnitelný zvuk motoru Porsche. Pokud hledáte výjimečný dárek na narozeniny nebo Vánoce pro někoho, kdo má zálibu v automobilech, toto triko je tím správným výběrem. Darujete nejen oblečení, ale také součást kultury a dědictví, které Porsche 911 představuje. Vaše blízká osoba si bude tohoto dárku vážit a budou se v něm cítit jako majitel jednoho z nejprestižnějších aut na světě.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek