Pánské tričko s potiskem Porsche RWB 964 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Porsche RWB 964 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko s potiskem Porsche RWB 964 je dokonalou volbou pro fanoušky německých sportovních aut a značky Porsche. S jasnou grafikou na hrudi, která zobrazuje kultovní model Porsche 964, zůstanete nepřehlédnutelný. Toto triko ukazuje vaši vášeň pro rychlá a stylová auta. Bez ohledu na to, zda ho nosíte na trati nebo ve městě, toto triko je skvělým způsobem, jak vyjádřit váš vkus pro světové závody motorových vozidel. RWB 964 je známý svými širokými blatníky, velkým zadním spoilerem, agresivními předními a zadními nárazníky a unikátním designem karoserie, který je navržen tak, aby vzbudil pozornost a zdůraznil výkonnost vozu. Díky těmto úpravám se Porsche RWB 964 stalo kultovním vozidlem mezi fanoušky tuningových závodů. V tomto tričku budete vypadat jako skutečný nadšenec do motorů a rychlých aut. Bez ohledu na to, zda se jedná o narozeniny, Vánoce nebo jinou příležitost, toto triko bude skvělým způsobem, jak vyjádřit svou vášeň pro motorové sporty. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek