Pánské tričko s potiskem Porsche - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Porsche - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko je víc než jen oblečení – je to způsob, jak zhmotnit vášeň a eleganci automobilu červeného Porsche. Potisk na něm evokuje rychlost a styl, kterým se tento vůz vyznačuje. Je to dokonalý dárek pro vašeho blízkého, který si váží inovací a luxusu ve světě automobilů. Na tomto tričku naleznete působí potisk červeného Porsche, který vás zavede do světa extrémní rychlosti a elegance. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který zajišťuje pohodlí a příjemný dotek na pokožce. Jeho červená barva symbolizuje vášeň a dynamiku, kterou Porsche představuje. Střih je moderní, s krátkým rukávem, čímž se tričko stává skvělým doplňkem nejen na procházku, ale také při každodenních aktivitách. Červené Porsche je víc než jen auto – je to symbol vášně a elegance, který se odráží v jeho výkonu i designu. Toto triko s potiskem je způsob, jak přenést tuto filozofii do vašeho stylu. Je vhodným dárkem pro každého, kdo má zálibu v rychlých autech a ocení unikátní design a prestiž, kterou Porsche přináší. Pokud hledáte originální dárek na narozeniny nebo Vánoce, toto triko je ideální volbou. Darujete nejen oblečení, ale také sen o cestě rychlosti a stylu, který si váš obdarovaný může zažít. Vaše blízká osoba bude nosit nejen tričko, ale také kousek vášně, kterou Porsche přináší do jejich života. Potisk perfektně vynikne na bílém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek