Pánské tričko s potiskem Přátelé hororová edice - dárek pro milovníky hororu

Produkt Pánské tričko s potiskem Přátelé hororová edice - dárek pro milovníky hororu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 379 Kč. Celý popis 379 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tričko s potiskem Přátelé hororová edice, ale trošku jinak než je známe. Znáte na tričku všechny kultovní hororové postavy? Toto dámské tričko s potiskem hororových postav a nápisem Friends může být skvělým dárkem pro milovníky hororu. Pokud máte ve svém okolí milovníka hororu tak toto pánské tričko je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Horor TO, Scary Movie, Texaský masakr motorovou pilou a Halloween jsou velmi oblíbené a zejména populární hororové filmy. Všechny tyto horory jsou známé svými strašidelnými postavami a jsou velmi oblíbené u fanoušků hororu. Toto pánské tričko je skvělým nápodem jak oživit svůj šatník. Pánské tričko se perfektně hodí do školy, k posezení s kamarády, do práce – prostě všude kam potřebujete! Ukažte také svému okolí, že hororové filmy jsou vaše nejoblíbenější. Potisk perfektně vynikne na černém tričku, ale vedle určitě nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi vám také motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek