Pánské tričko s potiskem Pudl- tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Pudl- tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte svůj šatník s naším úžasným tričkem s potiskem plemene Pudl. Toto triko je dokonalým společníkem pro všechny milovníky psů, zejména ty, kteří mají rádi tuto roztomilou a energickou plemeno. Potisk plemene Pudl vynikne výborně na bílém nebo černém tričku, ale na výběr máte i jiné barevné varianty, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu. Toto triko není jen stylovým doplňkem, ale také pohodlným oblečením, vhodným pro každou příležitost. Ať už se chystáte k posezení s přáteli nebo do práce, naše triko vám dodává špetku radosti a originality. Je to ideální způsob, jak vyjádřit svou lásku k těmto ohromujícím čtyřnohým kamarádům. S tímto jedinečným potiskem je to vynikající dárek pro každého milovníka psů, ať už k narozeninám nebo na Vánoce. Okouzlujte všechny kolem sebe tímto neodolatelným designem a buďte hrdým majitelem tohoto stylového kousku!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek