Pánské tričko s potiskem Šeltia - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Šeltia - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa nekonečné elegance a inteligence s naším výjimečným tričkem s potiskem plemene Šeltia! Toto triko není jen o stylu, je to prohlášení lásky k jednomu z nejušlechtilejších plemen psů na světě. Pro ty, kteří mají rádi krásu, inteligenci a oddanost plemena Šeltia, toto triko bude nepochybně vynikajícím přírůstkem do vašeho šatníku. Potisk na tričku vystihuje veškerou krásu a šarm plemene Šeltia – od jeho hebké srsti až po jeho inteligentní oči plné oddanosti. Abyste mohli vyjádřit svou vlastní stylovou preferenci, tričko je dostupné nejen v klasických barvách bílá a černá, ale také v široké škále barevných variant. Ale tričko s potiskem plemene Šeltie není jen o vzhledu. Jeho pohodlný materiál zajišťuje, že se budete cítit pohodlně, ať už se chystáte k klidnému posezení s přáteli nebo do pracovního dne. Je to nejen oblečení, ale také projev lásky k tomuto úžasnému plemeni. A co je lepším způsobem, jak vyjádřit svou lásku k plemeni Šeltie, než dárkem pro někoho speciálního? Toto triko je ideálním dárkem pro milovníky psů na narozeniny nebo Vánoce. Spojte se s dalšími nadšenci psů a slavte krásu plemene Šeltia s tímto výjimečným tričkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek