Pánské tričko s potiskem Šiba inu - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Šiba inu - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Triko s potiskem plemene Šiba Inu není jen oblečení; je to umělecký projev lásky k tomuto nádhernému psovi, který výrazně obohacuje život každého milovníka čtyřnohých přátel. Je to skvělý způsob, jak zdůraznit svoji vášeň pro psy, zejména pro toto jedinečné a půvabné plemeno. Vytvořeno s láskou k detailům, tričko zdůrazňuje krásu a šarm Šiba Inu. Jeho potisk zachycuje jejich charakteristický výraz, krásnou srst a hravou povahu. Triko je nejen módním prohlášením, ale také formou umění, která slaví plemeno Šiba Inu v každém jeho aspektu. Vyhotoveno na černém tričku, potisk Šiba Inu vyniká svou výraznou barvou a detailním zobrazením. Ideální kontrast mezi tmavým tričkem a živými barvami potisku dodává tričku sofistikovaný a stylový vzhled, který si můžete vychutnat nejen při posezení s kamarády, ale také při návštěvě práce. Pro ty, kteří preferují jiné barvy, tričko je k dispozici také v různých barevných variantách. Bez ohledu na to, zda si vyberete klasickou černou verzi nebo jinou barvu, potisk s plemenem Šiba Inu bude stále vynikat svojí elegancí a detailností. Toto triko je nejen výjimečným oblečením pro běžné dny, ale také výjimečným dárkem pro každého milovníka psů. Je vhodné na narozeniny nebo Vánoce, protože představuje spojení mezi vášní pro psy a stylovým oblečením. Darujte něco víc než jen tričko – darujte umělecký projev oddanosti a obdivu k plemeni Šiba Inu.
Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek