Pánské tričko s potiskem Singer Porsche - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Singer Porsche - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro všechny milovníky sportovních aut, kteří si váží designu a kvality je toto pánské tričko s potiskem Singer Porsche ten správný dárek. Toto triko zachycuje krásu a eleganci jednoho z nejkrásnějších a nejžádanějších kousků na světě - Singer Porsche.    Singer Porsche je kultovním klasickým vozem, který se stal jedním z nejoblíbenějších aut mezi fanoušky. Jeho nezaměnitelný design a výkon dělají z něj skutečného šampiona. Toto triko zachycuje jedinečný styl tohoto automobilu, který vždy stál na vrcholu své třídy. Potisk na tomto tričku je navržen s nesmírnou pozorností k detailům as precizností, aby zachytil všechny jemné prvky Singer Porsche. Každý detail je navržen s ohledem na estetiku a kvalitu. Díky tomu vytváří triko s potiskem Singer Porsche silný dojem a zaujme všechny fanoušky sportovních aut. Triko je vyrobeno z kvalitních materiálů a má skvělý střih, který zajišťuje pohodlí a maximální komfort při nošení. Jeho jedinečný styl a design dělají z něj ideální dárek pro každého milovníka sportovních aut, kteří se rádi vyznačují stylem a elegancí. Pokud hledáte opravdu speciální dárek pro někoho, kdo ocení kvalitu a styl, pánské tričko s potiskem Singer Porsche určitě nezklame.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek