Pánské tričko s potiskem Toyota 2JZ-GTE - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Toyota 2JZ-GTE - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přejděte do výkonového režimu s tímto ohromujícím pánským tričkem s potiskem Toyota 2JZ-GTE. Je to dokonalý dárek pro nadšence motorů a milovníky této legendární japonské pohonné jednotky. Bez ohledu na to, zda se jedná o narozeniny, Vánoce nebo jakoukoli jinou speciální příležitost, toto triko se stane skutečným pokladem ve vaší sbírce. Triko je navrženo s láskou k detailům a zobrazuje ikonický motor Toyota 2JZ-GTE, který je známý svojí výkonností a spolehlivostí. Toto pánské triko je ideální pro každého, kdo je fascinován výkonem, automobilovou technologií a samozřejmě, motorem Toyota 2JZ-GTE. Můžete ho nosit s hrdostí na jakékoli akci, ať už jde o autosalony, autovýstavy nebo jen přátelská setkání se spolufanoušky automobilů. Nedopřejte svému blízkému jen běžný dárek. Potěšte ho tímto výjimečným a osobitým tričkem s potiskem Toyota 2JZ-GTE. Buďte inovativní při výběru dárku a přidejte k němu vášeň a lásku k motorům s tímto úchvatným tričkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek