Pánské tričko s potiskem Toyota Land Cruiser - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Toyota Land Cruiser - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem automobilu Toyota Land Cruiser je ten správný dar pro všechny milovníky dobrodružství, off-roadových dojezdů a výkonných terénních vozů. Jeho ikonický design a potisk s logem Toyota Land Cruiser dělají z něj ideální dar na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo ocení spolehlivost, robustnost a sportovnost tohoto kultovního automobilu. Potisk na tričku je důkladně vypracován a zachycuje charakteristický vzhled Toyota Land Cruiser. Silueta auta, detaily karoserie a logo značky Toyota jsou vše přesně vykresleny, čímž se zachovává autenticita a výraznost tohoto ikonického vozu. Nošením tohoto trička můžete vyjádřit svou lásku k dobrodružství, terénnímu ježdění a připravenosti na jakékoli výzvy. Toyota Land Cruiser je známá svojí spolehlivostí, výkonem a schopností překonat i ty nejtěžší terény. Je to vůz, který je připraven na jakékoli dobrodružství. Darování tohoto trička jako dárku na narozeniny nebo Vánoce je výrazem vaší péče a pozornosti vůči obdarovanému. Ukazuje, že jste věnovali čas a úsilí při výběru daru, který vyhovuje jeho zájmům a vášním.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek