Pánské tričko s potiskem Toyoto GT86 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Toyoto GT86 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské triko s potiskem Toyota GT86 je skvělým dárkem pro každého nadšence sportovních aut, který má rádi rychlost a styl. S jasným grafickým potiskem na hrudi, který zobrazuje kultovní model GT86 v působivém designu, toto triko ukazuje váš zánět pro svět motorových vozidel. Triko je vyrobeno z kvalitní bavlněné tkaniny a nabízí pohodlný střih, který se přizpůsobí vašim pohybům. Bez ohledu na to, zda jej nosíte na trati nebo ve městě, toto triko je skvělým způsobem, jak vyjádřit svou vášeň pro sportovní auta a ukázat svou autodesignérskou estetiku Toyota GT86. Darujte tento originální a osobní dárek pro vaše kamarády, rodinu nebo pro sebe k narozeninám nebo jiným speciálním příležitostem a nechte je cítit se stylově a pohodlně v každé situaci. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek