Pánské tričko s potiskem vánočního lenochoda - roztomilé vánoční tričko

Produkt Pánské tričko s potiskem vánočního lenochoda - roztomilé vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v zemi zimy a radosti s tímto úžasným roztomilým tričkem, které je ozdobeno nádherným vánočním lenochodem. Tento zimní kamarád má na hlavičce červenou čepici, což mu dodává ten pravý vánoční šmrnc. Každý pohled na tento potisk vám připomene čarokrásné sváteční období, které je před námi. Lenochod je symbolem pohody a radosti Vánoc, a jeho přítomnost na vašem tričku určitě přinese úsměv na tvář. S jeho červenou čepicí a veselým pohledem vypadá jako malý vánoční posel, připravený přinést radost do vašich srdcí. Každý detail tohoto potisku je důkazem toho, že Vánoce jsou skutečně časem zázraků. Noste toto roztomilé vánoční triko a buďte srdcem vánočních oslav. Buďte poslem radosti a štěstí s tímto úžasným kouskem oblečení. Každý, kdo vás uvidí, bude mít okamžitě lepší náladu, a to je přesně to, co Vánoce představují – šíření lásky, radosti a klidu. Takže, připravte se na kouzlo Vánoc a užijte si tuto kouzelnou dobu ve stylu s tímto nádherným vánočním tričkem. Opravdu je to malý kousek radosti, který můžete nosit s sebou a šířit pohodu, teplý úsměv a lásku všude, kde pojedete."

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek