Pánské tričko s potiskem Volkswagen Beetle - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Volkswagen Beetle - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko je víc než jen dárek – je to zábavný projev vášně pro auta a retro styl. Potisk automobilu Volkswagen Beetle na něm vytváří pohodovou atmosféru a nostalgii, která připomíná éru klasických aut a svobody na silnicích. Je to výjimečný způsob, jak darovat styl a zároveň předat lásku k automobilovému designu. Na hrudi tohoto trička najdete úžasný potisk Volkswagen Beetle, který vás zavede do dob, kdy cestování bylo skutečnou dobrodružstvím. Křivky a charakteristické zaoblení tohoto auta jsou zachyceny s ohledem na detail a autentičnost. Tento potisk vás přemístí do ulic plných barev a radosti. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je příjemný na dotek a zajišťuje komfort během nošení. Jeho neutrální pozadí vytváří skvělý kontrast s barevným potiskem automobilu Volkswagen Beetle. Krátký rukáv a moderní střih dělají z trička vynikající kousek pro každý den. Volkswagen Beetle je víc než jen auto – je to kultovní symbol, kterým lze zdůraznit radostnou stránku života a jedinečný styl. Toto triko s potiskem je způsob, jak vyjádřit lásku k historii automobilismu a obdiv k jednomu z nejikoničtějších aut. Je ideálním dárkem pro každého, kdo cítí přitažlivost k výjimečnému designu a nezapomenutelným momentům, které Volkswagen Beetle přináší. Pokud hledáte originální dárek pro narozeniny nebo Vánoce, toto triko je skvělou volbou. Darujete nejen oblečení, ale také styl, nostalgii a pohodu, které jsou spojeny s Volkswagen Beetle. Vaše blízká osoba bude nosit nejen tričko, ale také kousek historie a radosti, kterou tento vůz přinášel do světa.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek