Pánské tričko s potiskem Volkswagen Golf MK1 - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Volkswagen Golf MK1 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Volkswagen Golf Mk1 je dokonalým oblečením pro každého fanouška automobilového průmyslu a značky Volkswagen. Toto pánské tričko kombinuje výrazný design a kultovní model auta Volkswagen Golf MK1. Potisk na pánském tričku zobrazuje detailní zobrazení auta Volkswagen Golf MK1 v jeho původním retro stylu. Volkswagen Golf MK1 je kultovním modelem, který zaujal miliony fanoušků po celém světě. Je to jedno z nejúspěšnějších aut v historii automobilového průmyslu, které získalo mnoho ocenění a uznání pro svou inovativní technologii a výkonnost. Pokud jste fanoušek modelu Volkswagen Golf MK1, toto pánské tričko s potiskem je pro vás skvělou volbou. Můžete si ho obléknout na jakoukoli příležitost a ukázat svoji vášeň pro automobilovou kulturu a historii značky Volkswagen. Darujte toto tričko svému manželovi, příteli, kamarádovi nebo blízké osobě na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro potěšení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek