Pánské tričko s potiskem Westík - tričko pro milovníky psů

Produkt Pánské tričko s potiskem Westík - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko s potiskem plemene Westík je symbolem oddanosti a radosti, které tyto malé, ale nezapomenutelné psy přinášejí do našich životů. Je to víc než jen oblečení; je to výraz lásky k těmto živým a veselým společníkům, kteří jsou oblíbení pro svou hravost a věrnost. Toto triko je pro všechny milovníky psů, kteří si chtějí podělit svou vášeň a lásku k plemeni Westík s celým světem. Potisk na tričku je umělcem vytvořen s precizním ohledem na detaily. Zachycuje charakteristický výraz Westíka, jeho hravost a veselost. Z každého těžkého detailu jeho srsťové pokrývky po šibalský pohled, každý element potisku evokuje lásku a úctu k tomuto plemeni. Vyhotoveno na elegantním černém tričku, potisk plemenem Westík vyniká výrazným kontrastem a precizním zobrazením. To dělá z tohoto trička nejen skvělý doplněk na procházky se psem, ale také stylový kousek, který se hodí do práce nebo na neformální posezení s kamarády. Triko je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo miluje Westíky nebo pro ty, kteří si chtějí ozdobit svůj šatník originálním kouskem, který vyjadřuje jejich lásku ke psům. Pro ty, kteří upřednostňují jiné barvy, triko je dostupné v různých barevných variantách, které umožňují přizpůsobit jej osobnímu stylu. Dejte svému stylu dávku radosti a neodolatelnosti. Darujte tričko s potiskem Westíka jako výjimečný dárek pro každého milovníka psů, který ocení nejen styl, ale také oddanost a radostné povahy těchto krásných malých psů. To není jen tričko, je to umělecký projev vášně a náklonnosti k těmto živým klenotům.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek