Pánské tričko s úžasným potiskem papouška - skvělý dárek na narozeniny

Produkt Pánské tričko s úžasným potiskem papouška - skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vraťte se do divočiny s tímto půvabným tričkem s potiskem papouška! Tento originální design je skvělým dárkem pro milovníky zvířat, kteří si váží krásy a pestrosti přírody. Na přední straně trička naleznete nádherného a barevně bohatého papouška. Jeho intenzivně zbarvené peří je skutečnou lahůdkou pro vaše oči a přenese vás do světa divočiny, kde můžete zažít dechberoucí momenty přírody. Toto triko je nejen stylovým doplňkem do vašeho šatníku, ale také výrazem vaší lásky k přírodě a zvířatům. Představuje skvělou volbu nejen na narozeniny, ale také na Vánoce či další speciální příležitosti. Buďte hrdým zástupcem ochrany přírody a připomeňte světu krásu papoušků a jejich prostředí s tímto úchvatným tričkem! Toto půvabné tričko s potiskem papouška je ideálním oblečením pro různé příležitosti – ať už je to práce, setkání s kamarády nebo jakákoli jiná neformální událost. V pracovním prostředí může vyjadřovat vaši lásku k přírodě a zvířatům a zároveň přinese do vašeho pracovního dne barvu a radostnou atmosféru. Bude to rozhodně oživení v porovnání s obyčejnými, jednobarevnými oblečeními v kanceláři.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek