Pánské tričko s vtipným nápisem Clean data is the answer - tričko pro programátory

Produkt Pánské tričko s vtipným nápisem Clean data is the answer - tričko pro programátory z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Perfektní pánské tričko pro programátory s vtipným nápisem, který pochopí jen programátor. Clean data is the answer zaručeně rozesměje nejen vás ale i lidi kolem. Programátor bude vždy nejspokojenější tehdy, když data budou jednoduše fungovat tak jak mají.Darujte toto pánské programatorské triko na narozeniny nebo Vánoce. Skvělý dárek pro manžela, přítele nebo kolegu. Triko se perfektně hodí do práce, ale také na posezení s kamarády. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek