Pánské tričko s vtipným nápisem Jsem hasič řeším problémy - skvělé tričko pro hasiče

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s vtipným nápisem Jsem hasič řeším problémy - skvělé tričko pro hasiče z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte pánské vtipné tričko pro hasiče? Toto pánské triko s vtipným nápisem Jsem hasič řeším problémy o kterých nevíš, že je máš. Způsoby kterým nerozumíš vysvětlí stručně a hlavně vtipně což znamená povolení hasič. Vždyť přece hasič by měl zahasit všechno – i nevyřešitelný problém. Zpříjemněte si chvíle v práci s tímto vtipným tričkem. Pánské tričko se perfektně hodí pro profesionální, dobrovolné i pro budoucí hasiče. Skvělý dárek pro manžela, přítele, kolegu nebo syna na narozeniny či Vánoce. Potisk perfektně vynikne na černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek